Πώς να πάει στον ουρανό

 

      Είναι πολύ απλό να σωθεί και διαρκεί μόνο ένα λεπτό που εξηγεί.  Παρακαλώ με επιτρέψτε να σας παρουσιάσω πώς να πάει στον ουρανό από τη Βίβλο, Word του Θεού...

  1. Το άτομο είναι αμαρτωλόσ.
  1. Υπάρχει μια τιμή στην αμαρτία, αιώνιος θάνατος στην κόλαση.  
  1. Ο Ιησούς κατέβαλε εκείνη την τιμή στο σταυρό.  
  1. Από την πίστη στον Ιησού Χριστό μπορούμε να σωθούμε.

 Η σωτηρία δεν βρίσκεται σε μια θρησκεία ή μια καλή εργασία, αλλά σε ένα πρόσωπο... ο ΛΟΡΔΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΌΣ!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΛΟΡΔΟ

Αναγνωρίζετε ότι είστε αμαρτωλός;

Αναγνωρίζετε ότι αξίζετε να καψετε στην κόλαση;

Θεωρείτε ότι ο Ιησούς είναι ο γιος του Θεού που πέθανε επάνω στο σταυρό για να πληρώσει για τις αμαρτίες σας;

Εάν είστε πρόθυμοι να αναγνωρίσετε το sinfulness σας και θα επιθυμούσατε για το Θεό να σώσετε την ψυχή σας, τον ρωτήστε ακριβώς...

Ο αγαπητός Ιησούς,
Αναγνωρίζω ότι είμαι αμαρτωλός, να αξίζω της κόλασης.  Παρακαλώ με συγχωρήστε των αμαρτιών μου και με πάρτε στον ουρανό όταν πεθαίνω.  Πιστεύω τώρα επάνω σε σας ως προσωπικός λυτρωτής μου, Amen.

Ακριβώς όπως γεννηθήκατε φυσικά στους γονείς σας, γεννηθήκατε πνευματικά στην οικογένεια του Θεού όταν καλέσατε τον Ιησοΰ (Θ*Ιοχν 3:3).

Ενεργεί 26:18, "για να ανοίξει τα μάτια τους, και για να τα γυρίσει από το σκοτάδι στο φως, και από τη δύναμη του Θεού unto Satan, που μπορούν να λάβουν τη συγχώρεση των αμαρτιών, και της κληρονομιάς μεταξύ τους όποιοι είναι από την πίστη που είναι σε με."

Παρακαλώ μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ξέρτε εάν λάβατε μόλις τον Ιησού Χριστό ως προσωπικό λυτρωτή σας!  Θα επιθυμούσαμε να χαρούμε με σας.  Εάν μας λέτε την πόλη όπου ζείτε, μπορούμε να είμαστε σε θέση να σας κατευθύνουμε σε μια καλή εκκλησία στην περιοχή σας!  Επίσης θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε.

Καλύτεροι σεβασμοί,

Δαβίδ J. Stewart


Εάν you'd όπως μια πιό λεπτομερή εξήγηση της σωτηρίας, παρακαλώ χτυπά ΕΔΏ.

Εάν you'd επιθυμεί να μάθει όλων για τη σωτηρία, κατόπιν παρακαλώ διαβάστε ότι η σωτηρία βιβλίων είναι περισσότερο από σωμένοσ.

Επίσης, μπορείτε να θελήσετε να διαβάσετε ότι το YE πρέπει να γεννηθεί πάλι.


Σχετικά άρθρα (από το βιβλίο, τη σωτηρία μου):